На міні у Станиці підірвався український військовий

На міні у Станиці підірвався український військовий

Укрінформ
За минулу добу у зоні проведення АТО, внаслідок бойових дій, жоден з українських військовослужбовців не загинув, 1 український воїн отримав поранення внаслідок підриву на вибуховому пристрої.   

Про це заявив на брифінгу в Києві речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За минулу добу внаслідок бойових дій жоден з українських військовослужбовців не загинув, 1 - отримав поранення. Це сталося в Станиці Луганській, внаслідок підриву на вибуховому пристрої ", - сказав Лисенко.

Він також пояснив, що вчора обстановка в районі проведення АТО продовжувала покращуватися. Вперше за останні декілька місяців ворог не застосовував важкого озброєння.

Нагадаємо, що раніше Спецпредставник ОБСЄ в Тристоронньої контактній групі по Донбасу Мартін Сайдік зазначив, що Тристороння контактна група за участю представників Л/ДНР в Мінську заявила про необхідність безстрокового припинення вогню у зв'язку з початком нового навчального року. З 00:00 31 серпня був оголошений режим повної тиші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-