Аварія за участі СБУшника: поліція відкрила справу

Аварія за участі СБУшника: поліція відкрила справу

Укрінформ
Відкрито кримінальне провадження за фактом ДТП, яке сталося під Києвом на 60 кілометрі автодороги Київ-Харків за участю співробітника СБУ, вміст алкоголю у його крові становив 1,8 проміле.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області

"28 серпня о 12.16 на 60 кілометрі автодороги Київ–Харків водій, керуючи автомобілем Honda CR-V" та рухаючись у напрямку Києва, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем Chevrolet Aveo, який рухався в попутному напрямку. Внаслідок ДТП обидва водії зазнали травм, однак від госпіталізації відмовилися.

Винуватцем ДТП виявився 37-річний мешканець Києва – співробітник СБУ. Під час медичного освідування встановлено, що вміст алкоголю у його крові становила 1,8 проміле", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-