Львівські перевізники припинили страйк: автобуси вийшли на маршрути

Львівські перевізники припинили страйк: автобуси вийшли на маршрути

Укрінформ
Львівські перевізники завершили дводенний страйк, автобуси у місті виходять на маршрути.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«В АТП йде плановий випуск автобусів на маршрути», - цитує прес-служба начальника управління транспорту та зв’язку міськради Віктора Щира.

Як зазначили у громадській організації "Розвиток громади", перевізники вирішили "зробити крок назустріч мерії" і 1 вересня вийшли на маршрути. Однак вони очікують, що міська влада продовжить пошуки шляхів для врегулювання ситуації з пільговим проїздом, яка стала одною з головних причин страйку.

Як повідомлялося, 30 та 31 серпня у Львові частина автобусів не вийшла на маршрути. Водії та підприємці, які працюють на субпідряді, вимагали від міської влади вирішити питання з перевезенням пільгових категорій пасажирів, наприклад, скасувавши пільговий проїзд у громадському транспорті пенсіонерам та інвалідам 3-ї групи.

У мерії пояснили, що міська влада не має права самостійно ухвалювати такі рішення. Для віднайдення взаємоприйнятного рішення створена робоча група з представників перевізників, міськради та громадських організацій, ведуться консультації з керівництвом інших міст України.

Фото: 032online.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-