Порошенко запевнив, що Маріуполь надійно захищений

Порошенко запевнив, що Маріуполь надійно захищений

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що і Збройні Сили, і Національна гвардія робили і роблять усе можливе, щоб захистити Маріуполь від «руського міра».

Про це він заявив під час відкриття Центру надання адміністративних послуг у Маріуполі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«І українські Збройні Сили, і українська Національна гвардія зробили величезний внесок для того, щоб захистити Маріуполь», - сказав Глава держави.

Він нагадав, як одразу після президентських виборів 2014 року приїхав до Маріуполя і пообіцяв не віддати місто на «наругу «руському міру».

«Саме тому сюди було передислокована 36-а бригада морської піхоти, яка покрила себе славою і сьогодні є символом мужності. Тут поруч стоїть 56-а моторизована бригада, стоять позиції 79-ї бригади високомобільних десантних військ», - підкреслив Порошенко.

Водночас він наголосив, що без підтримки місцевих мешканців неможливо б було захистити місто від окупантів.

«Велике дякую, велике спасибі вам і велика пошана, що нас більше, а їх (сепаратистів. - Ред.) - менше. І це означає, що ми завжди будемо перемагати. І наш синьо-жовтий прапор гордо майорітиме над Маріуполем», - звернувся Президент до маріупольців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-