Бойовики обстріляли Щастя – поранений медик

Бойовики обстріляли Щастя – поранений медик

Укрінформ
У Щасті на Луганщині внаслідок мінометних обстрілів поранено медсестру міської лікарні. Пошкоджень зазнали лінії електро-  та водопостачання, житлові будинки, а також будівля місцевого храму.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Найбільш постраждало м.Щастя, де внаслідок ворожого обстрілу зі 120-мм мінометів побиті стіни, вибиті вікна та осколками посічені дахи у житлових будинках, один будинок по вул. Приозерна – згорів. Руйнувань зазнала будівля місцевого храму. Також у житлових кварталах міста незначно ушкоджені лінії електро- та водопостачання, ведуться відновлювальні роботи", - йдеться у повідомленні.

Тридцятирічна медсестра Щастинської міської лікарні отримала подвійне сліпе осколочне поранення голови - наразі за її життя борються лікарі.

В адміністрації поінформували, що в ніч на 31 серпня бойовики 25 разів обстріляли населені пункти Луганщини вздовж всієї лінії розмежування. Протягом доби обстрілювали населені пункти Попаснянського району, в тому числі з заборонених Мінськими домовленостями видів зброї.

"Зокрема, ввечері противник з САУ, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 15 разів обстріляв околиці міста Попасна, села Новоолександрівка та Новозванівка. По позиціях наших військовослужбовців поблизу міста Золоте терористи два рази застосовували гранатомети різних типів та великокаліберні кулемети", - зазначено в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-