Криве Озере: звинувачені у вбивстві поліцейські оскаржать запобіжний захід

Криве Озере: звинувачені у вбивстві поліцейські оскаржать запобіжний захід

Укрінформ
Двоє поліцейських, яких підозрюють у вбивстві 33-річного мешканця Кривого Озера на Миколаївщині Олександра Цукермана, оскаржать в Апеляційному суді міру запобіжного заходу.

Про це повідомив прес-секретар Апеляційного суду Миколаївської області.

"Розгляд апеляційної скарги на постанову Центрального районного суду м. Миколаєва про обрання запобіжного заходу підозрюваним Олександру Причипойді та Миколі Хоменку відбудеться 31 серпня та 1 вересня 2016 року відповідно", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в ніч на 24 серпня наряд поліції прибув на виклик в помешкання 33-річного чоловіка, який вчиняв хуліганські дії. До нього були застосовані заходи фізичного впливу та кайданки. Згодом чоловік помер. Правоохоронці сказали, що своєю смертю. Але рідні звинуватили поліцію у його вбивстві. Біля прокуратури та райвідділу поліції зібралося майже 200 місцевих мешканців. Вони вимагали справедливого розслідування. Ситуація загрожувала силовим штурмом приміщень.

В Криве Озеро направили слідчу групу з області для проведення розслідування. Експертиза встановила, що причиною смерті  Цукермана стала гостра внутрішня кровотеча та травматичне поранення серця. Травми нанесені з травматичної зброї одним з поліцейських.

Трьох поліцейських затримали. Усім їм суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді перебування під вартою. Двом - Олександру Причипойді та Миколі Хоменку – по одному місяцю, а третьому - Денису Ляхвацькому, якому пред’явили підозру у вбивстві, – два. Ще троє правоохоронців нині проходять свідками по справі.

Фото: Novosti-N.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-