Розвідка назвала росіян, які підірвали автомобілі біля КПП

Розвідка назвала росіян, які підірвали автомобілі біля КПП "Новотроїцьке"

Укрінформ
Розвідка встановила особи громадян Росії, які у складі диверсійної групи здійснили в ніч на 27 квітня 2016 р. поблизу КПП "Новотроїцьке" підрив двох цивільних автомобілів.

Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький на брифінгу у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У даний час ідентифіковано громадян Росії, які безпосередньо здійснюють військові злочини на території України. Зокрема, зі складу розвідувальної роти 5 окремої мотострілецької бригади і гаубичного самохідного дивізіону 9 окремого полку. Саме диверсійною групою розвідувальної роти 5 бригади в ніч на 27 квітня поблизу КПП "Новотроїцьке", у так званій "сірій зоні", був здійснений підрив двох цивільних автомобілів, в результаті чого загинули четверо і було поранено сімох мирних жителів. Зокрема, до складу роти входять заступник командира роти - Верніковський Андрій Євгенович, а також командири розвідувальних взводів - Литвинов, Бєлозьоров, Філонов", - зазначив Скібіцький.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-