Криве Озеро: РДА вимагає покарати учасників

Криве Озеро: РДА вимагає покарати учасників "штурму" поліції

Укрінформ
Кривоозерська райдержадміністрація звернулася до правохоронців з поданням про притягнення до відповідальності осіб, винних у спробі штурму райвідділку поліції після вбивства місцевого мешканця, у скоєнні якого підозрюють правохоронців.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив голова Кривоозерської РДА Олексій Мірошниченко.

«Ми вважаємо недопустимим те, що сталося 24 серпня біля приміщення поліції. Від нас вже є подання до правоохоронців з проханням розібратися і притягти до відповідальності осіб, винних у спробі штурму відділення поліції після вбивства Олександра Цукермана», - сказав Мірошниченко.

Він також зазначив, що ситуація в райцентрі наразі спокійна і контрольована. Призначено нового очільника Кривоозерського відділення Врадіївського відділу поліції, яке напередодні було розформоване. Його новим керівником став патрульний поліцейський, командир роти з Миколаєва Олександр Горпинич. Він зараз працює над формуванням нового складу відділення. В райцентрі наразі працює 12 екіпажів патрульної поліції з інших регіонів.

Нагадаємо, голова Кривоозерської РДА Олексій Мірошниченко заявив, що у спробі штурму відділення поліції 24 серпня «брало участь 30-50 людей, які або самі мають проблеми з законом, або їх родичі, інші просто були сторонніми глядачами».

Як уже повідомлялося, в ніч на 24 серпня наряд поліції прибув на виклик в помешкання 32-річного чоловіка, який вчиняв хуліганські дії. До нього були застосовані заходи фізичного впливу та кайданки. Згодом чоловік помер. Правоохоронці сказали, що своєю смертю. Але рідні звинуватили поліцію у його вбивстві.

Експертиза встановила, що причиною смерті 32-річного Олександра Цукермана стала гостра внутрішня кровотеча та травматичне поранення серця.

Трьох поліцейських затримали. Усім їм суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді перебування під вартою. Одному пред’явили підозру у вбивстві. Ще троє правоохоронців нині проходять свідками у справі.

Фото: novosti-n.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-