Бойовики заважають ремонтувати електромережу на Луганщині

Бойовики заважають ремонтувати електромережу на Луганщині

Укрінформ
Бойовики вже третій день заважають відновити електропостачання в Станично-Луганському районі на Луганщині, перерване внаслідок обстрілів з окупованих територій.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Ввечері 26 серпня внаслідок обстрілу російсько-терористичними військами було пошкоджено магістральну лінію електропостачання поблизу смт Станиця Луганська.

Обстеженням було виявлено три пошкоджених ділянки магістральної лінії електропостачання, що знаходяться у так званій «сірій зоні».

Наразі відремонтовані дві ділянки, щодо доступу до третьої, що знаходиться під постійним вогнем російських снайперів, ведуться перемовини", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив заступник голови Луганської обладміністрації Юрій Клименко, губернатор області Юрій Гарбуз особисто звернувся до Спільного координаційного центру нагляду за припиненням вогню - "аби 12 тисяч мешканців Станиці Луганської не потерпали у спеку від відсутності води та світла".

Наразі забезпечення місцевих мешканців водою відбувається завдяки роботі тимчасових електрогенераторів, зазначили в адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-