Миколаївського

Миколаївського "мінера" аквапарку взяли на шляху до Одеси

Укрінформ
Миколаївські правоохоронці вранці у неділю затримали 41-річного чоловіка, який повідомив про «замінування» аквапарку на території бази відпочинку у селі Коблеве Березанського району.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Миколаївській області. 

«27 серпня 2016 року близько 13.30 до поліції надійшло анонімне повідомлення про нібито замінування аквапарку, розташованого на території бази відпочинку у селі Коблеве Березанського району Миколаївської області. Вранці 28 серпня правоохоронці затримали «мінера», коли він їхав з Коблевого у напрямку міста Одеса», - йдеться у повідомленні..

Правоохоронці оглянули розважальний заклад та прилеглу до нього територію. Було оточено район можливої небезпеки та евакуйовано осіб, які перебували на його території. Будь-яких пристроїв або предметів, що могли б становити загрозу життю та здоров’ю громадян, не виявлено.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності», санкція якої передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 5 років.

Затриманий 41-річний мешканець Донецької області, який донедавна працював у тому ж аквапарку, пояснює свій вчинок тим, що був у стані сп’яніння. А коли зрозумів, що накоїв, «мінер» вирішив поїхати подалі від місця скоєння злочину.

Громадянина затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України, вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-