На КПП «Мар'їнка» - великі черги після вчорашнього обстрілу

На КПП «Мар'їнка» - великі черги після вчорашнього обстрілу

Укрінформ
Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування найбільше автомобілів було в контрольному пункті в'їзду-виїзду «Мар'їнка»: 250 транспортних засобів очікувало на в'їзд, 300 - на виїзд.

Про це повідомляє Держприкордонслужба. 

«Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через контрольний пункт «Зайцеве» на в'їзд з неконтрольованої території знаходилося 20 автівок, а на виїзд рухалося 150. У Мар'їнці» 250 транспортних засобів очікувало на в'їзд, в зворотному напрямку було 300 автівок. У «Новотроїцькому» в обох напрямках спостерігалося по 20 автомобілів, скупчення транспорту в «Гнутовому» не було», - йдеться в повідомленні.

 Як зазначається, вчора, в п'ятницю, спостерігалося невелике збільшення руху порівнянні з попередньою добою. Найбільший рух був на КПВВ «Зайцеве», «Новотроїцьке» та «Станиця Луганська».  

Загалом контрольні пункти перетнуло майже 32 тисячі осіб та 4,9 тисячі транспортних засобів:

«Зайцеве» – 8010 осіб та 1260 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5565 осіб та 970 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7175 осіб та 1670 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4390 осіб та 1020 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6775 осіб.

Як повідомляв Укрінформ, вчора близько 13.00 бойовики відкрили вогонь по контрольному пункту в'їзду-виїзду «Мар'їнка». Випущена ворогом куля влучила в один з автомобілів, в якому перебував чоловік. У результаті цього наш співвітчизник отримав дотикове поранення спини. Через обстріл тимчасово призупинявся пропуск на КПВВ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-