Штовханина в одеській мерії: поліція затримала одного з активістів

Штовханина в одеській мерії: поліція затримала одного з активістів

Укрінформ
Співробітники Приморського відділу поліції Одеси затримали одного з громадських активістів під час штовханини, що виникла в кінозалі мерії при спробі організувати громадські слухання щодо перейменування вулиць, згідно з вимогами закону про декомунізацію.

Про це повідомила Укрінформу заступник керівника відділу комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України Анастасія Якубенко.

"Одного з учасників штовханини, в яку переросла словесна перепалка в кінозалі мерії, співробітники поліції затримали й припровадили до відділу поліції. Правоохоронці склали за дрібне хуліганство протокол, згідно зі ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення", - зазначила Якубенко.

Завдяки злагодженим діям поліцейських вдалося запобігти продовженню конфлікту. Правоохоронці провели роз'яснювальну роботу з учасниками публічного заходу про недопущення протиправних дій.

Зазначимо, що громадські слухання щодо перейменувань вулиць, ініційовані міськвиконкомом після того, як голова ОДА видав розпорядження щодо зміни топонімів тоталітарного режиму, у п'ятницю не відбулися через словесні перепалки та штовханину в Одеській мерії.

В ОДА розцінили дії керівництва мерії як спробу заблокувати виконання вимог закону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-