Штаб АТО порахував обстріли і назвав

Штаб АТО порахував обстріли і назвав "гарячі" точки

Укрінформ
З опівночі та упродовж сьогоднішнього дня російські окупанти 27 разів застосовували зброю проти українських військових на Донбасі.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"На Луганському напрямку доба розпочалася з масованого артилерійського удару по Кримському, тут ворог випустив понад півсотні снарядів 122 мм калібру. Золоте противник обстрілював з кулеметів, а у Новозванівці відкривав вогонь з гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку найчастіше режим припинення вогню порушувався в Красногорівці, де супротивник бив по наших опорних пунктах із 120 та 82 мм мінометів.

Крім цього, під щільний вогонь із мінометів калібру 120 мм потрапили наші бійці у Тарамчуку, Широкиному та Лебединському. У Водяному окупанти використовували 82 мм калібр мінометів, а у Березовому автоматичні станкові гранатомети.

"У другій половині дня провокації з застосуванням стрілецької зброї тривали у Широкиному та Мар’їнці, у Мар’їнці до того ж зафіксовано снайперський вогонь", - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку, за даними штабу, продовжуються мінометні обстріли укріплень сил АТО, що розташовані в Авдіївці, Зайцевому та Пісках. Поблизу Луганського ворог відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів, до того ж на цій ділянці Світлодарської дуги зафіксовано діяльність бойових машин піхоти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-