На Донеччині за кожною прифронтовій школою закріплять поліцейських

На Донеччині за кожною прифронтовій школою закріплять поліцейських

Укрінформ
У Донецькій області за кожною школою, яка знаходиться у прифронтовій зоні, на весь навчальний рік закріплять поліцейських. 

Про це в четвер на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«Крім закріплення поліцейських за кожною прифронтовій школою протягом усього навчального року, керівники місцевих органів поліції проведуть 1 вересня «Урок миру», - написав голова обласної поліції.

При цьому він додав: «Такі зустрічі поліцейських зі школярами стануть постійними. Кожен із школярів отримає пам'ятки щодо дій в екстремальній ситуації та особистий номер телефону співробітника поліціі. У разі виникнення проблеми дитина зможе зателефонувати "своєму" співробітнику поліції і він прийде на допомогу».

Аброськін констатував, що за час терористичної агресії 20 дітей Донеччини втратили своїх батьків через бойові дії, і зараз вони перебувають на вихованні своїх рідних. 

«На лінії розмежування, незважаючи на обстріли, живуть тисячі наших громадян, а ще працюють 37 шкіл, де навчаються 6,5 тисяч дітей», - нагадав правоохоронець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-