На Київщині озброєні чоловіки напали на завод - і вкрали паркан

На Київщині озброєні чоловіки напали на завод - і вкрали паркан

Укрінформ
На Київщині працівники поліції затримали організовану злочинну групу з 12 осіб, які скоїли розбійний напад на підприємство у Макарівському районі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції в Київській області. 

"Вчора, 24 серпня, о 12.20 на спецлінію 102 поліції Київської області надійшло повідомлення про те, що на територію заводу в смт Кодра, що в Макарівському районі, скоєно озброєний розбійний напад. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції. З’ясувалося, що на вказане підприємство вранці напала група невідомих з шести осіб у балаклавах. Погрожуючи зброєю, вони зв’язали двох охоронців і викрали близько 150 метрів паркану з металопрофільного матеріалу, після чого зникли в невідомому напрямку на двох автомобілях", - йдеться у повідомленні.

Працівники поліції оголосили план "Перехоплення" та по гарячих слідах затримали зловмисників. Так, у селі Липівка правоохоронці виявили автомобіль "Газель" з викраденим парканом, а в с.Андріївці затримали автомобіль марки "Мерседес-Віто", з якого вилучили зброю, електроінструменти, мобільні телефони, документи та клейкову стрічку. В транспортних засобах перебували 12 чоловіків, мешканці столиці та Київської області, віком від 18 до 48 років. Наразі підозрюваних у порядку ст.208 КПК України затримано та їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчими Макарівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють обставини події та перевіряють затриманих на причетність до скоєння інших злочинів. Досудове слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-