На Черкащині відкрили пам’ятник загиблому генералу Момоту

На Черкащині відкрили пам’ятник загиблому генералу Момоту

Фото
Укрінформ
На Черкащині відкрили пам'ятник генерал-майору Ігорю Момоту.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Сьогодні, в День 25-ї річниці Незалежності України, на Черкащині відкрили пам’ятник генерал-майору Ігорю Момоту, який виявив мужність і героїзм під час виконання службових обов’язків на сході України та віддав за Батьківщину найцінніше – власне життя", - зазначається у повідомленні.

В урочистостях взяли участь керівництво та персонал Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України, представники місцевої влади, громадськості та члени сім’ї.

Право відкрити пам’ятник було надано дружині генерала – Надії Момот та заступнику начальника Навчального центру Віктору Сулимі. Після освячення пам'ятника священнослужителями відбулась церемонія покладання квітів.

Як повідомлялося раніше, заступник начальника Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України полковник Ігор Момот загинув в зоні АТО в Луганській області в районі пункту пропуску державного кордону «Довжанський» під час обстрілу з установки «Град» позицій українських прикордонників 11 липня 2014 року. 12 липня 2014 року Президент України Петро Порошенко посмертно присвоїв йому військове звання генерал-майора.

Фото: Держприкордонслужба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-