Батьку Героя Небесної Сотні дали квартиру

Батьку Героя Небесної Сотні дали квартиру

Укрінформ
Голова Харківської ОДА Ігор Райнін вручив сертифікат на квартиру харків'янину Віталію Зубенку - батьку Героя Небесної Сотні Владислава Зубенка, який загинув у лютому 2014 року на Майдані в Києві.

Вручення відбулося на урочистому заході на площі Свободи з нагоди 25-річчя незалежності України, повідомляє кореспондент Укрінформу

"Цей сертифікат вручається Вам за дорученням Президента України Петра Порошенка як знак вдячності за виховання сина-героя", - зазначив Райнін, потиснувши руку Зубенку-старшому.

У рамках урочистостей Райнін також вручив державні нагороди і почесні звання ряду харків'ян, які досягли значних успіхів у праці на благо Батьківщини. В їх числі, зокрема, Світлана Саїдова - тренер-викладач синхронного плавання обласної комунальної установи "Школа вищої спортивної майстерності". Вихованці цієї школи представляли Україну як збірну з синхронного плавання на XXXI Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро. У змаганнях груп і дуетів наші спортсменки посіли 4 місця.

Урочистості на площі Свободи, де з ранку розгорнено велетенський прапор України і здійснюється трансляція параду до Дня незалежності в Києві, триватимуть допізна.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 17 лютого голова Харківської ОДА Ігор Райнін зустрівся із сім'ями трьох харків'ян, які загинули на Майдані в Києві в лютому 2014 року: Євгена Котляра, Владислава Зубенка і Юрія Паращука. Як й іншим героям Небесної Сотні, їм присвоєно звання Героя України. Райнін пообіцяв рідним загиблих героїв встановити пам'ятник на їх честь на площі Героїв Небесної Сотні (колишн. Руднєва) у центральній частині Харкова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-