Жебрівський анонсував європейський Донбас

Жебрівський анонсував європейський Донбас

Укрінформ
Основна мета сьогодні - створити європейський Донбас.

Про це заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, вітаючи містян з Днем Незалежності України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Основна наша мета сьогодні – створити європейський Донбас, де панують демократичні цінності, конкурентна економіка та високі стандарти життя. Це завдання під силу патріотам, які цінують свою свободу. Для тих, хто мислить не одноденними пропагандистськими штампами, а має власну гідність і власну думку. Хто готовий плідно працювати і рухатися вперед. Для нас з вами",- наголосив Жебрівський.

Він підкреслив, що спільними зусиллями вдасться повернути непідконтрольні території під український суверенітет та відбудувати Донбас.

Як відомо, сьогодні в Краматорську відбуваються святкові заходи, присвячені Дню Незалежності. З самого ранку містяни спостерігали трансляцію параду з Києва, потім їх привітав очільник області Жебрівський. Протягом дня плануються різноманітні ярмарки, а увечері відбудеться святкова хода центральними вулицями міста.

Фото: Павло Жебрівський, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-