АТО: на Маріупольському напрямку бойовики били із важкої артилерії

АТО: на Маріупольському напрямку бойовики били із важкої артилерії

Укрінформ
Російські окупаційні війська і далі порушують режим припинення вогню в зоні проведення АТО - сьогодні вони 20 разів відкривали вогонь.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, напружена ситуація склалася на Маріупольському напрямку, де противник застосував заборонену Мінськими домовленостями важку артилерію. Зокрема, в районі Мирного ворог вдарив 122 мм калібром, а по позиціях в Сіонітному випустив понад три десятки снарядів калібру 152 мм. Також із 120 мм мінометів російські окупанти неодноразово обстріляли українських бійців у Мар’їнці та Водяному.

Крім цього, поблизу Широкиного ворог стріляв з великокаліберних кулеметів, у Старогнатівці вів вогонь зі стрілецької зброї, а поблизу Гнутового задіяв БМП, додали у штабі.

На Донецькому напрямку вогонь з 82 мм мінометів противник вів у Луганському та Світлодарську, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю застосував поблизу Верхньоторецького. У Світлодарську зафіксовано ворожу БМП, зазначили у прес-центрі.
Читайте також: Розвідка не зафіксувала готових до наступу великих груп ворога - штаб

На Луганщині вогонь вівся з мінометів калібру 82 мм та автоматичних станкових гранатометів у Кримському, зі стрілецької зброї у Лопаскиному, поблизу Золотого зафіксовано снайперський вогонь, наголошується у вечірньому зведенні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-