Розвідка не зафіксувала готових до наступу великих груп ворога - штаб

Розвідка не зафіксувала готових до наступу великих груп ворога - штаб

Укрінформ
У зоні проведення антитерористичної операції не виявлено великих груп ворога, які готові найближчим часом здійснити наступ на позиції Збройних сил України.

Про це на брифінгу у вівторок заявив  речник Адміністрації Президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко, відповідаючи на запитання журналістів щодо ознак підготовки ворога до можливого наступу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Спостерігається передислокація окремих підрозділів ворога, є так звані рухомі підрозділи, які швидко здійснюють обстріли наших позицій і залишають свої місця, але великих груп, які готові або намагаються здійснити агресивний наступ на наші позиції, не виявлено", - сказав Лисенко.

Він повідомив, що наші військові у зоні проведення АТО перебувають у постійній бойовій готовності, ситуація моніториться через розвіддані, які отримуються з різних джерел.

"Цей моніторинг дозволяє нам дуже швидко реагувати на зміни в обстановці, тому будь-яких неочікуваних рухів або дій з боку противника, які були б непередбачуваними, не спостерігається", - підкреслив Лисенко.

Він запевнив, що спостереження за обстановкою і веденням ворогом активних розвідувальних дій триватиме й надалі, аби передбачити наміри противника щодо агресивних дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-