Ветеранський велопробіг подолав

Ветеранський велопробіг подолав "екватор", діставшись Рівного

Укрінформ
Учасники ветеранського велопробігу на честь 25-річчя Незалежності України подолали половину шляху від Ужгорода до Києва.  

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив один з організаторів та безпосередній учасник велоподорожі Іван Балашов.

"Сьогодні ми проїхали 85 км з Кременця до Рівного. Почалася друга половина нашого більш як 800-кілометрового маршруту. Вчора ж нам вдалося подолати рекордну відстань - 176 км", - зазначив Балашов.

Біля Рівного учасників велопробігу зустріли близько 20 місцевих спортсменів - ветеранів-афганців. Великою кавалькадою вони проїхали вулицями облцентру, де їх хлібом-сіллю зустрічали дівчата в національних костюмах. Мандрівники побували на алеї в центрі міста, де встановлений пам'ятний знак на честь загиблих героїв АТО, а також біля пам'ятника воїнам-афганцям.

"Це абсолютно незвичайні почуття - зустрічатися в різних містах України з незнайомими людьми, які чекають нас, вітають наш велопробіг. Надзвичайно приємні враження в усієї нашої команди -йі у велосипедистів: і у водія з лікарем, які їдуть у машині супроводу. Окремо хочемо відзначити роботу поліції, яка нас супроводжує на маршруті, "передаючи" від екіпажу до екіпажу. Хлопці працюють чітко, поводяться ввічливо - ніякого порівняння з колишньою міліцією!" - підкреслив Балашов.

Як повідомлялося, велопробіг ветеранів війни в Афганістані розпочався в Ужгороді 16 серпня. Маршрут пролягає через Стрий, Львів, Почаїв, Кременець, Дубно, Рівне, Новоград-Волинський, Житомир. Планується, що 24 серпня - День Незалежності України ветерани зустрінуть у Києві біля Пам'ятника воїнам-афганцям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-