На Буковині п'яний водій збив насмерть жінку і протаранив Volkswagen

На Буковині п'яний водій збив насмерть жінку і протаранив Volkswagen

Фото
Укрінформ
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася ввечері 19 серпня на межі Сторожинецького району та Чернівців, загинула жінка. 

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"19 серпня о  22 годині в селі Заволока на автодорозі сполученням Чернівці – Сторожинець 44-річний мешканець села Кам’яна, керуючи автомобілем Iveсo, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем  Volkswagen Jetta, припаркованому на узбіччі дороги. В результаті ДТП 24-річна пасажирка автомобіля Volkswagen Jetta від отриманих травм померла на місці пригоди. 24-річного водія та пасажирів автомобіля Iveсo, 25-ти та 35-річного віку, мешканок села Кам’яна із тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

На місці аварії поліцейські з’ясували, що легковик рухався в сторону Сторожинця. На виїзді з обласного центру водій автомобіля Volkswagen зупинився на узбіччі через те, що 3-річній дитині необхідно було в туалет. За попередньою інформацією, дитина відійшла далі від проїжджої частини, а мати залишилася позаду автівки. У цей момент вантажівка, яка рухалася з Чернівців, збила жінку та протаранила припаркований автомобіль. Встановлено, що водій був у стані алкогольного сп’яніння. Дитина в ДТП не постраждала.

Відомості про даний факт внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією  ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Винуватця ДТП у порядку статті 208 Кримінального кодексу України затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі призначено ряд експертиз, які допоможуть з’ясувати всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-