Справа прокурора з паспортом бойовика

Справа прокурора з паспортом бойовика "Кабана" уже в суді

Укрінформ
Прокуратура Донецької області завершила розслідування кримінального провадження та направила до суду обвинувальний акт стосовно прокурора, який перетинав блокпост із підробленим паспортом.

Про це у вівторок, 16 серпня, повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

"Слідчим відділом слідчого управління прокуратури Донецької області завершено досудове розслідування кримінального провадження стосовно працівника прокуратури області, який був затриманий на блокпосту з підробленим паспортом", - сказано в повідомленні.

У ході розслідування встановлено, що паспорт на ім'я сепаратиста був у працівника прокуратури ще з 2013 року.

Як пояснив обвинувачений під час допиту, підробити документ він вирішив у червні цього  року, щоб мати можливість їздити на окуповану територію.

Свою вину у вчиненні правопорушення працівник прокуратури повністю визнав.

Наразі обвинувальний акт за  ч.1 та ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України направлено до суду.

Як повідомляв Укрінформ, 13 серпня на КПВВ "Новотроїцьке" правоохоронці затримали працівника прокуратури Донецької області, який під час перетину блокпоста використовував підроблений документ, виданий на ім'я бойовика на прізвисько "Кабан", який наразі перебуває у розшуку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-