Учасники ветеранського велопробігу проїхали Закарпаття

Учасники ветеранського велопробігу проїхали Закарпаття

Укрінформ
Завершився перший день ветеранського велопробігу до Дня Незалежності України. Троє активістів проїхали Закарпаття, ночуватимуть на кордоні з Львівською областю, завтра до них долучаться колеги з інших регіонів.

Фінішуватимуть 24 серпня у Києві біля пам’ятника полеглим афганцям. Про це кореспонденту Укрінформу повідомив організатор акції та безпосередній учасник пробігу Іван Балашов.

«Ми доїхали до Волівця, темп тримаємо добре, ніхто не відстає. За день побували біля пам’ятника загиблим воїнам-афганцям в Ужгороді та Мукачевому, заїхали до бійців АТО, що проходять реабілітацію  в санаторії "Карпати", мали зустрічі із ветеранами-афганцями. Люди радо зустрічають, вітають з початком. Приємно здивувало, що до нас діти з квітами приходять. А у Волівці зустрічали хлібом-сіллю», - розповів Балашов.

Як раніше повідомляв Укрінформ, сьогодні, 16 серпня, в Ужгороді стартував велопробіг ветеранів-афганців. Він триватиме до 24 серпня, завершиться біля пам’ятника афганцям у Києві. Активісти планують заїхати у Стрий, Львів, Рівне, Новоград-Волинський, Житомир, у кожному місті влаштовуватимуть зустрічі із ветеранами Афганістану та АТО, а також із рідними тих, хто загинув у військовому конфлікті на сході України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-