АТО: бойовики накрили мінометним вогнем Авдіївську промзону

АТО: бойовики накрили мінометним вогнем Авдіївську промзону

Укрінформ
Російські окупаційні війська продовжують порушувати режим тиші з зоні АТО. 48 разів за минулу добу ворог відкривав вогонь по позиціях українських військових на Донбасі. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Найбільше, 23 випадки, застосування зброї противником зафіксовано на Донецькому напрямку. Півтори сотні мін забороненого калібру випущено по позиціях Авдіївської промзони, Зайцевого та Майорську, де ворог також активно застосовував гранатомети та кулемети великого калібру. Під мінометний, гранатометний та кулеметний вогонь потрапили позиції у Новгородському та Кіровому. Неспокійно було у Новотроїцькому та Нижньому Лозовому. Поблизу Луганського, Верхньоторецького та Новгородського ворожий вогонь вівся з БМП", - йдеться у повідомленні.

На початку минулої доби у Новоселівці, що на Маріупольському напрямку, противник відкривав вогонь з важкої артилерії калібру 122 мм. По укріпленнях в Тарамчуку, Талаківці, Красногорівці та Водяному ворог вів щільний вогонь із заборонених мінометів калібру 120 та 82 мм, захисників Мар’їнки провокував кулеметним вогнем, а у Красногорівці та Широкиному застосував бронетехніку. У Новотроїцькому до того ж активізувався снайпер.

У Богданівці минулого ранку сталося бойове зіткнення. Дві озброєні особи зі сторони Петрівського підібрались до опорного пункту ЗСУ на відстань до 200 метрів, по ним було відкрито вогонь зі стрілецької зброї. Для прикриття ДРГ іншою групою противника було застосовано вогонь з підствольних гранатометів. Збройна сутичка тривала 20 хвилин, після чого ворог відступив.

На Луганському напрямку по позиціях у Новоолександрівці, Жовтому та Золотому противник вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. У Станиці Луганській до того ж застосував міномети калібру 120 мм. У Старому Айдарі та Катерінівці відкривався вогонь зі стрілецької зброї. У Жовтому знов проявив себе снайпер.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-