Екс-заступника голови облради Дніпра взяли під варту. Застава – 14 мільйонів

Екс-заступника голови облради Дніпра взяли під варту. Застава – 14 мільйонів

Укрінформ
Колишньому заступнику голови Дніпропетровської обласної ради обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі 13 млн 780 тисяч гривень.

Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської обсласті.

«Жовтневим районним судом м. Дніпропетровська  задоволено клопотання прокуратури області та обрано колишньому заступнику голови Дніпропетровської обласної ради запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі 13 млн 780 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

У відомстві нагадують, що 10 серпня 2016 року посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди для інших юридичних осіб, всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки).

«Так, у 2011 році підозрюваний уклав з товариством з обмеженою відповідальністю, одним із засновників якого є донька його цивільної дружини, договір оренди цілісного майнового комплексу будівель Аульської хлоропереливної станції. Внаслідок застосування орендної ставки у розмірі 5% вартості майна замість 10%  за весь період дії договору  до бюджету не надійшло 15 млн грн», - пояснили у прокуратурі.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-