Чиновнику з паспортом

Чиновнику з паспортом "Кабана" оголосили про підозру

Укрінформ
Працівнику прокуратури, який перетинав КПВВ "Новотроїцьке" з паспортом бойовика "Кабан", оголошено про підозру.

Про це в неділю повідомила в Фейсбуці прес-служба прокуратури Донецької області.

"Слідчі прокуратури Донецької області оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України працівнику прокуратури, який був затриманий на блокпосту", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі нагадали, що вчора, 13 серпня, близько 16.00, на КПВВ "Новотроїцьке", співробітниками СБУ спільно з Національною поліцією був затриманий працівник прокуратури Донецької області. Під час перетину блокпоста він використовував підроблений документ, виданий на ім'я особи, яка на цей час знаходиться у розшуку за скоєння злочину, пов'язаного із сепаратизмом.

Досудове розслідування, яке проводить другий слідчий відділ Слідчого управління прокуратури Донецької області, триває.

Як повідомляв Укрінформ, на КПВВ "Новотроїцьке" чоловік пред'явив паспорт бойовика на прізвисько "Кабан", але потім заявив, що переплутав і показав інший документ. Чоловік виявився діючим співробітником прокуратури. За його словами, він повертався з окупованого бойовиками Донецька і "помилково" на українському посаді пред'явив документи перебуває в оперативному розшуку бойовика, які використовував, за його твердженням, для проїзду через "блокпости ДНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-