Місії ОБСЄ показали ще чотири полігони з танками бойовиків

Місії ОБСЄ показали ще чотири полігони з танками бойовиків

Укрінформ
Протягом доби основні зусилля російсько-терористичних військ зосереджувалися на посиленні передових підрозділів, поповненні запасів боєприпасів та удосконаленні фортифікаційного обладнання переднього краю.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зокрема, за даними ГУР, на Маріупольському напрямку на передові позиції у районі н.п. Дзержинське виведено вогневий взвод 122-мм гаубиць Д-30.

На Новоайдарському - до н.п.Жовте переміщено мотострілецьку роту зі складу 2-ї окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.

На Сєверодонецькому напрямку здійснюється постачання будівельних матеріалів для фортифікаційного обладнання передових позицій 4-ї окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК ЗС РФ.

На Донецькому напрямку у вищі ступені бойової готовності переводилися підрозділи 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ. Проведено ротацію та поповнення боєкомплекту підрозділів 100-ї окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК у районах н.п. Старомихайлівка та Олександрівка.

Як зазначили в ГУР, до розвідки сил АТО залучалися два безпілотні літальні апарати в зонах відповідальності ОТУ "Донецьк" та "Маріуполь".

"Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100 мм та САУ у районах н.п. Комісарівка, Макіївка, Донецьк та Молодіжне", - додали у ГУР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-