АТО: артилерія бойовиків накрила Лебединське та Солодке

АТО: артилерія бойовиків накрила Лебединське та Солодке

Укрінформ
Сьогодні бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Протягом доби противник продовжив обстріли позицій сил АТО вздовж усієї лінії розмежування. Зафіксовано 22 випадки порушення ворогом режиму припинення вогню", - йдеться в повідомленні. 

Як зазначається, на Маріупольському напрямку російські окупанти 11 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, тричі із забороненої Мінськими угодами важкої артилерії. Більш ніж сотнею снарядів калібру 122 мм обстріляні опорні пункти військових у Лебединському та Солодкому. Під вогонь з мінометів 120 калібру потрапила Талаківка. У Миколаївці та Богданівці ще до світанку відбулись нетривалі бойові зіткнення, під час яких ворог застосував гранатомети та стрілецьку зброю. Вогонь з протитанкового ракетного комплексу противник відкривав поблизу Старогнатівки, з великокаліберних кулеметів у Мар’їнці.

На Донецькому напрямку ворог здійснював мінометні обстріли по позиціях в районі Авдіївки та Новоселівки. У Новгородському вогонь відкривався з гранатометів та кулеметів великих калібрів. Також з великокаліберних кулеметів окупанти стріляли по захисниках Троїцького. 

На Луганщині противник вів вогонь з мінометів по Новотроїцькому. У Жовтому ворог застосував гранатомети, також там була зафіксована снайперська активність, зазначили в штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-