Одеські активісти

Одеські активісти "стали на вуха" через авто з написом "ФСБ РФ"

Відео
Укрінформ
Активісти громадської організації "За всю Одесу" виявили біля одеського ресторану автомобіль Toyota, зареєстрований за російськими номерами і з написом "ФСБ РФ".

Про це лідер ГО Неоніла Ткаченко написала на свой сторінці в Facebook.

"Це не Крим. Це Одеса, вулиця Софіївська, 23, пам'ятник архітектури. Поряд зведена прямо на тротуарі споруда (добудова до ресторану - ред.) ФСБ-шника. Їздить на авто з написом під номерами "СФБ РФ". Подали 12 серпня заяви очільникам Одеського УСБУ та Приморського відіду поліції ГУНП в Одеській області", - зазначила Ткаченко, додавши відеосюжет передачі заяви про кримінальне правопорушення офіцеру поліції Максиму Зінченку.

Одеський юрист Ткаченко уточнила, що після того, як СБУ встановив "жовтий" рівень терористичної загрози для Одеського регону, 12 серпня представниками ГО "За всю Одесу" "було зафіксовано автомобіль 150 регіону РФ з номером С 285 КХ, під номером напис: "Федеральная служба безопасности РФ".

"Товаріщ "зашифрувався" до сміху по-серйозному. Їздить на авто із написом під номерами "СФБ РФ". При цьому обвішав українськими рушниками увесь свій притон "Садиба". Навіть борщом українським пригощає", - пише Ткаченко.

За її словами, активісти ГО також вимагають від правоохоронців внесення відомостей про вчинення злочину до ЄРДР і відкриття кримінального провадження за фактом самовільного захоплення земельної ділянки, зведення на ній споруди в центрі Одеси, а також перевірки можливої причетності до скоєного правопорушення власника іномарки, зареєстрованої у Московському регіоні РФ.

Вимагаємо також "перевірити приналежність особи, що здійснила захоплення землі, до спецслужби РФ", - йдеться в заяві голови ГО "За всю Одесу", поданій до правоохоронних відомств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-