На зустрічі Павленского з одеситами п'яний друг художника поранив охоронця

На зустрічі Павленского з одеситами п'яний друг художника поранив охоронця

Укрінформ
Поліція Одеси розслідує обставини поранення одного з охоронців Impact Hub Одеса під час зустрічі російського художника-акціоніста Петра Павленского з жителями міста 12 серпня.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила інспектор відділу комунікацій Одеського облуправління Національної поліції України Тетяна Сакара.

"Правоохоронці встановлюють причини та обставини виникнення бійки під час виступу московського художника Петра Павленского перед шанувальниками його творчості. Серед них був також один з київських товаришів художника, який перебував у нетверезому стані, нецензурно лаявся і демонстрував неадекватну поведінку. Коли один з охоронців коворкінг-центру спробував вивести його з залу, бешкетник кинувся на нього з ножем і завдав поранення руки", - зазначила Сакара.

За її словами, внаслідок інциденту зустріч з художником була зірвана, але правоохоронцям, що прибули на місце події, не вдалося затримати нетверезого бешкетника - він встиг залишити приміщення. Постраждалий охоронець був госпіталізований, загрози його життю немає.

Розпочато кримінальне провадженняза ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи щодо затримання підозрюваного у вчиненні злочину.

Потрібно зауважити, що в поліції не коментують смерть іншого охоронця коворкінг-центру, у якого стався серцевий напад при супроводі в лікарню пораненого колеги, - вважають фатальним збігом обставин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-