На Донеччині запобігли розкраданню обладнання

На Донеччині запобігли розкраданню обладнання

Укрінформ
У Донецькій області правоохоронці запобігли розкраданню дорогого майже двотонного обладнання Державного науково-проектного інституту основної хімії.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

«Працівники Волноваської місцевої прокуратури спільно з СБУ та працівниками Волноваського відділу Національної поліції в Донецькій області запобігли розкраданню державного майна на хіміко-металургійному заводі філіалу державної установи «Державно-науковий і проектний інститут основної хімії» у с. Донське Волноваського району», - сказано в повідомленні.

Встановлено, що посадові особи держпідприємства намагалися незаконно з метою наживи вивезти з підприємства дороге обладнання - каталізатори з платиновим напилюванням, вагою близько двох тонн.

У прокуратурі зазначили, що ввечері 11 серпня в ході проведення обшуку затриманий автомобіль, на якому правопорушники мали намір вивозити майно підприємства.

Зараз невідкладні слідчі дії і обшуки тривають.

Дані внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення або розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах).

Досудове розслідування проводиться під процесуальним керівництвом Волноваської місцевої прокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-