АТО: бойовики обстріляли Новогригорівку з гранатометів і БМП

АТО: бойовики обстріляли Новогригорівку з гранатометів і БМП

Укрінформ
Бойова активність російських окупаційних військ на українському Донбасі триває, але ситуація цілком контрольована.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"З початку доби в районі проведення АТО зафіксовано 19 ворожих обстрілів позицій наших військ", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку противник з мінометів калібру 82 мм бив по опорних пунктах Сил АТО у Красногорівці. Вогнем з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російські окупанти провокували на відповідь наших воїнів у Водяному, Широкиному та Новогригорівці. Під снайперський вогонь потрапили захисники Широкиного, а у Новогригорівці ворог застосував БМП, констатують у штабі.

"На Донецькому напрямку з 82 мм мінометів противник відкривав вогонь по захисниках Невельського, а з великокаліберних кулеметів та гранатометів по Зайцевому та Авдіївці", - зазначили в прес-центрі.

За даними штабу, на Луганщині близько другої години ночі супротивник, порушуючи Мінські домовленості, пів години вів вогонь з важкої артилерії по наших позиціях поблизу Новоалександрівки, підсилюючи його вогнем 120 мм мінометів. Ще до світанку на цьому напрямку було зафіксовано обстріли українських позицій неподалік Новозванівки та Жовтого, там ворог застосував великокаліберні кулемети та гранатомети різних систем. Вдень на Луганському напрямку зберігалася тиша.

Фото: mil.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-