АТО: Бойовики накрили Широкине вогнем з БМП, а Чермалик - із зеніток

АТО: Бойовики накрили Широкине вогнем з БМП, а Чермалик - із зеніток

Відео
Укрінформ
За минулу добу російські окупаційні війська знову порушували Мінські угоди. Супротивник 42 рази обстріляв позиції українських військових на Донбасі, в тому числі зі зброї заборонених калібрів. 

Про це повідрмояє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"На Маріупольському напрямку зафіксовано 21 ворожий обстріл. Збройні провокації з застосуванням 120 та 82 мм мінометів, кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем відбувалися в Широкиному, Тарамчуку, Водяному та Павлополі. По позиціях у Березовому, Старогнатівці та Талаківці ворог відкривав здебільшого кулеметний вогонь. БМП противник застосував по укріпленнях в Широкиному, а зенітні установки - в Чермалику. У Старогнатівці та Мар’їнці вогонь вівся зі стрілецької зброї. Під прикриттям темряви в районі Мар’їнки активізувався ворожий снайпер", - йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку противник відкривав вогонь півтора десятки разів. Гранатометним, кулеметним та мінометним вогнем окупанти перевіряли на міцність лінію оборони в районі Авдіївки та Луганського. По укріпленнях Світлодарської дуги вогонь відкривався з 120 мм та 80 мм калібру, великокаліберних кулеметів та зенітних установок. У Ленінському ворожий вогонь вівся з великокаліберних кулеметів. У Верхньоторецькому та Зайцевому, збройні провокації тривали з застосуванням стрілецької зброї. Поблизу Верхньоторецького зафіксовано активність снайпера.

На Луганщині вогню гранатометів різних систем протистояли позиції українських захисників у Жовтому, Новоалександрівці, Новозванівці та Попасній. У Попасній також супротивник застосовував міномети калібру 82 мм.

Фото: mil.ru

Відео: прес-центр АТО, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-