У Львові четверо хуліганів побили патрульних

У Львові четверо хуліганів побили патрульних

Укрінформ
У Львові у середу четверо чоловіків побили патрульних поліцейських і пошкодили їхній службовий автомобіль.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні, близько 4 години ранку до патрульних надійшов виклик про порушення тиші у сквері на вулиці Марка Вовчка. Коли інспектори прибули на місце, там вже працював екіпаж. Вони розповіли, що 4 хлопців агресивно поводилися, але все ж погодилися піти і не порушувати. Патрульні, виїжджаючи зі згаданої вулиці на вулицю Городоцьку, побачили порушників тиші. Вони вийшли на пішохідний перехід і не давали проїхати патрульному автомобілю", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, чоловіки віком 23, 20, 21 та 19 років почали показувати непристойні жести, висловлюватися у бік патрульних нецензурною лайкою. На зауваження патрульних вони не реагували і продовжували перешкоджати руху екіпажу. Коли інспектори вийшли з автомобіля, згадані особи почали ще дужче лаятися, шарпати та штовхати патрульних. На підмогу викликали ще один екіпаж.

"Двоє патрульних отримали тілесні ушкодження – забої та гематоми. Під час затримання один із чоловіків пошкодив службовий автомобіль, також розбили нагрудний відеореєстратор", - йдеться у повідомленні.

Осіб доставили в Залізничний відділ поліції. Тепер на них чекає відповідальність за статтею 345 Кримінального кодексу України ч. 2 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень під час виконання службових обов'язків.) Карається позбавленням або обмеженням волі до 5 років. Справу передали слідчим.

Фото: facebook.com/lvivpolice

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-