Легковик в'їхав у перекинуту фуру - постраждали водій і троє пасажирів

Легковик в'їхав у перекинуту фуру - постраждали водій і троє пасажирів

Фото
Укрінформ
На Полтавщині, на 266 кілометрі автодороги Київ-Харків, сьогодні вночі перекинулась вантажівка з причепом. Легковик, який рухався слідом, не встиг загальмувати і врізався у причеп. В результаті водій легковика, дві пасажирки та однорічна дитина були травмовані.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України у Полтавській області.

"Попередньо відомо, що у напрямку міста Києва рухався вантажний автомобіль Renault Magnum з причепом під керуванням 49-річного мешканця Кіровоградської області, який не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля на проїжджій частині. Позаду автомобіля Renault Magnum у попутному напрямку рухався легковик ВАЗ-21112, під керуванням 36-річного мешканця Хорольського району, який не встиг відреагувати та скоїв зіткнення з причепом вантажівки", - йдеться у повідомленні.

Інформують, що подія сталася поблизу села Широке Великобагачанського району, близько третьої години ночі. Крім водія ВАЗ, в ДТП постраждали жінки віком 44 та 36 років і однорічний хлопчик. Всіх чотирьох госпіталізовано.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого). Санкція  статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, зазначили в поліції.

Фото: поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-