АТО: під Авдіївкою та Красногорівкою - інтенсивні перестрілки

АТО: під Авдіївкою та Красногорівкою - інтенсивні перестрілки

Карта
Укрінформ
У зоні АТО бойовики за добу здійснили 62 обстріли, у тому числі з важкого озброєння.

Про це на прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

"Найменша кількість обстрілів - 6 - на Луганському напрямку, порівну - 28 обстрілів - на Донецькому і Маріупольському напрямках", - зазначив він.

За словами Мотузяника, на Луганському напрямку члени незаконних збройних формувань порушували режим тиші у Золотому, Новоолексадрівці та Попасній; на інших ділянках фронту було тихо. Всі обстріли з боку бойовиків відбулися у темну пору доби, один з них був мінометним.

"Внаслідок агресивних дій противника пошкоджено автодорогу Попасна – Первомайськ", - додав полковник.

Усього за минулу добу на Луганському напрямку бойовики здійснили 6 обстрілів, 1 – з важкого озброєння, констатував він.

На Донецькому напрямку тривають активні бойові дії по всій лінії зіткнення, за винятком району Донецького аеропорту, там вчора було тихо. Одразу після півночі бойовики здійснили короткотривалий, але потужний артобстріл українських позицій під Луганським.

"Протягом доби, але лише під покровом ночі, члени незаконних збройних формувань неодноразово застосовували міномети на ділянці фронту Новгородське - Авдіївка. Там же тривають інтенсивні перестрілки між силами АТО та противником", - зазначив речник АПУ з питань АТО.

Усього на Донецькому напрямку вчора відбулося 28 обстрілів з боку бойовиків, зокрема 10 – з важкого озброєння, сказав Мотузяник.

На Маріупольському напрямку основними гарячими  точками вчора були Красногорівка, Мар’їнка, район Докучаєвська та ділянка фронту Талаківка – Широкине. На цих рубежах бойовики активно застосовували міномети, а також снайперів. Українські військові неодноразово відкривали вогонь у відповідь. На ділянці фронту Новогнатівка – Павлопіль вчора було тихо.

"Всього вчора на Маріупольському напрямку сталося 28 обстрілів з боку НЗФ, зокрема 6 – з важкого озброєння", зазначив речник.

Карта ситуації в АТО від РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-