У Рівному помер грабіжник, який намагався застрелитися під час арешту

У Рівному помер грабіжник, який намагався застрелитися під час арешту

Укрінформ
Чоловік, який учора, 9 серпня, намагався пограбувати аптеку в Рівному, а потім, тікаючи від поліції, спробував застрелитися, сьогодні помер у лікарні.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України у Рівненській області.

"Чоловік на вулиці Миколи Карнаухова ввірвався у приміщення аптеки та, погрожуючи фармацевту пістолетом, забрав грошові кошти та нарковмісні препарати. Працівниця закладу встигла натиснути тривожну кнопку. Поліцейські охорони за лічені хвилини прибули на місце події. Зловмисник почав втікати та стріляти у бік правоохоронців... Сам розбійник, утікаючи в поле, вистрелив собі у скроню із пістолета... За життя чоловіка боролися медики, втім, сьогодні, 10 серпня, він помер", - йдеться у повідомленні.

У поліції з'ясували, що зловмисником був 44-річний уродженець Квасилова, який останнім часом винаймав житло у Рівному. Зазначають, що чоловік ніде не працював, не мав сім’ї, зловживав спиртними напоями і вживав наркотики.

Пораненого зловмисником правоохоронця - 32-річного старшого сержанта поліції, у якого медики діагностували проникаюче поранення передпліччя, - прооперували. Загрози його життю немає.

Як поінформували в поліції, зброю грабіжника направлено на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Ведеться розслідування за ч.3 ст.187 (розбій) та ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Крім того, обласна прокуратура перевіряє факт можливого перевищення працівниками поліції службових повноважень під час затримання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-