Вибух у миколаївській квартирі травмував двох людей

Вибух у миколаївській квартирі травмував двох людей

Укрінформ
Двоє людей постраждали внаслідок вибуху в квартирі багатоповерхівки у Миколаєві.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

«10 серпня о 01:23 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в квартирі на 8 поверсі 9-типоверхового житлового будинку по вул. Космонавтів 140 «Б» у Миколаєві сусіди почули сильний хлопок. В результаті події постраждали двоє осіб, які з різними ступенями опіків госпіталізовані до лікарень міста», - йдеться у повідомленні.

За вказаною адресою виїхали три відділення чергового караулу 4 Державної пожежно-рятувальної частини та чергова зміна оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Миколаївській області. До прибуття оперативно-рятувальних підрозділів сусідами були ліквідовані невеличкі осередки займання. Рятувальниками не допущено виникнення подальших загорань.

Значних руйнувань в будинку не сталося, лише в квартирі, де й був хлопок, вибиті вікна, пошкоджені меблі та двері. Наразі причини події з’ясовуються фахівцями.

На місці працювала слідчо-оперативна група Інгульського відділу поліції, бригади швидкої медичної допомоги, аварійні бригади ПАТ «Миколаївгаз» та ПАТ ЕК «Миколаївобленерго».

За попередніми неофіційними даними стався вибух газу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-