Затримано групу осіб, які переправляли нелегалів до країн ЄС

Затримано групу осіб, які переправляли нелегалів до країн ЄС

Укрінформ
У Києві та на Закарпатті правоохоронці затримали групу осіб, очолювану іноземцем, яка переправляла нелегальних мігрантів до країн Євросоюзу.

 Про це повідомила прес-служба прокуратури Чернігівської області.

 "За процесуального керівництва прокуратури Чернігівської області, правоохоронними органами в ніч з 6 на 7 серпня 2016 року на території міста Києва та Закарпатської області одночасно затримано групу осіб, очолювану іноземцем, який постійно проживає в м. Чернігові, яка займалася незаконним переправленням громадян країн Південно-Східної Азії до Європейського Союзу через державний кордон України з Угорщиною", - йдеться у повідомленні.

Окрім чернігівського іноземця, у групу сприяння нелегалам входили громадянин Республіки Шрі-Ланка та двоє громадян України. Документування протиправної діяльності цих осіб велося з середини липня цього року. Встановлено, що переправити через український кордон трьох громадян Індії спритники пообіцяли за 100 тис. грн.

За даним фактом триває досудове розслідування. На сьогодні трьом особам повідомлено про підозру, готуються клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-