АТО: біля Мар'їнки бійці дали відсіч терористам

АТО: біля Мар'їнки бійці дали відсіч терористам

Відео
Укрінформ
Російські окупаційні війська у суботу продовжили чинити збройні провокації проти українських військових на Донбасі. Загалом з початку доби противник 20 разів відкривав вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямку з мінометів калібру 82 міліметри неодноразово були обстріляні українські воїни в Авдіївці та Новоселівці. Протитанкові гранатомети ворог застосував у Пісках та по Шахті Дутівка, а великокаліберні кулемети - біля Новгородського. У Зайцевому противник вів вогонь зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку Лебединське та Павлопіль ще до світанку потрапили під ворожий гранатометний вогонь. У Старогнатівці, Новотроїцькому та Мар’їнці російські окупанти чинили провокації, застосовуючи стрілецьку зброю.

У Мар’їнці біля четвертої години ранку відбулося бойове зіткнення, завдяки вмілим та злагодженим діям українських бійців ворога було відкинуто. Після тимчасового затишшя на цьому напрямку активізувався ворожий снайпер. По укріпленнях морських піхотинців у Широкиному в другій половині дня російські окупанти вели мінометний вогонь.

На Луганщині гранатометний обстріл вівся в районі Кримського

 

Відео: прес-центр АТО, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-