Кличко пообіцяв цьогоріч відремонтувати понад півсотні доріг та 40 бюветів

Кличко пообіцяв цьогоріч відремонтувати понад півсотні доріг та 40 бюветів

Укрінформ
Цьогоріч у Києві за рахунок додаткових надходжень до бюджету відремонтують 52 дороги, а не 44, як планувалося раніше. 

Про це в інтерв'ю телеканалу "Київ" заявив Київській міський голова Віталій Кличко.

«Ми планували ремонт 44 доріг, потім побачили, що є додаткові надходження до бюджету. Розуміючи, що влітку у нас не так багато часу, ми збільшили фінансування і відремонтуємо 52 дороги», - сказав Кличко.

За його словами, новий асфальт матиме 5 років гарантії.

«Розумію, що заразскладно пересуватися Києвом, багато доріг перекрито, але це тимчасова ситуація. Ми повинні використати погодні умови, коли технологія нам дозволяє стелити асфальт, на який «Київавтодор» дає 5 років гарантії. Можу пообіцяти: зі снігом наступної весни асфальт не зійде», - зауважив мер.

Окрім того, він поінформував, що у столиці до кінця поточного року планують відремонтувати 40 бюветних комплексів та облаштувати 8 нових свердловин, повідомляє  прес-служба Київського міського голови.

«До кінця цього року в Києві планують відремонтувати 40 бюветних комплексів та облаштувати 8 нових свердловин», - підкреслив Кличко, додавши, що столична влада поставила перед собою завдання відновити роботу бюветів в місті, з яких мешканці могли б брати воду питної якості.

Міський голова також нагадав, що минулого року була відновлена робота 30 столичних бюветів і пробурені 2 нові свердловини.

"Ключове завдання - встановлення очисних споруд, щоб кияни отримували воду питної якості з-під крану, як в європейських країнах. А також відновлення бюветів - ремонт старих і будівництво нових, щоб кияни могли безкоштовно отримувати питну воду", - підсумував Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-