СБУ впіймала бойовика з групи швидкого реагування

СБУ впіймала бойовика з групи швидкого реагування "ДНР"

Укрінформ
У Донецькій області затримали чоловіка, який входив у групу швидкого реагування бойовиків і брав участь у бойових діях проти сил АТО.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

«Громадянина України, який входив до складу незаконних збройних формувань, затримала вчора міжвідомча група у складі співробітників Держприкордонслужби, СБУ та Нацполіції. Інформацію про чоловіка здобули прикордонники міжрайонного оперативно-розшукового відділу з Краматорська», - сказано в повідомленні.

Попередньо прикордонники встановили, що чоловік, громадянин України, в період з квітня по липень 2014 року був причетний до діяльності НЗФ під час заворушень у Слов'янську. Він входив до складу групи швидкого реагування «ДНР» і брав участь у бойових діях. На даний час чоловік переховувався від українського правосуддя.

Поліція проводить слідчі дії. Правопорушнику інкримінується вчинення злочину за ст. 260 КК України (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань). Санкція даної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-