У Діамантбанку поліція розслідує

У Діамантбанку поліція розслідує "схему" на 12 мільйонів

Укрінформ
Правоохоронні органи столиці викрили колишніх високопосадовців ПАТ "Діамантбанк", які організували злочинну схему власного збагачення за рахунок коштів банку.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Києва.

"Як встановлено у ході досудового слідства, схему заволодіння банківськими коштами організували екс-голова Правління ПАТ "Діамантбанк" у змові з віце-президентом з правових питань і за сумісництвом членом наглядової ради банку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у прокуратурі, за незаконними вказівками вказаних осіб до протоколу засідання спостережної ради ПАТ "Діамантбанк" були внесені завідомо неправдиві відомості про начебто ухвалення радою рішення про збільшення заробітної плати та виплату бонусів голові правління банку, а також членам його правління на загальну суму близько 12 млн грн.

"За результатами розслідування екс-голові Правління ПАТ "Діамантбанк" повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 15, ч. 5 ст. 191, ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. А його спільнику, який наразі займається адвокатською діяльністю, відповідно за ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 15, ч. 5 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України", - додали у прокуратурі.

Там також зазначили, що слідчі дії у цьому кримінальному провадженні тривають, готується клопотання до суду про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Фото: diamantbank.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-