Танк бойовиків обстріляв ферму біля Мар'їнки

Танк бойовиків обстріляв ферму біля Мар'їнки

Фото
Укрінформ
Бойовики обстріляли з танку снарядами калібру 125 мм ферму в смт.Перемога поблизу Мар'їнки.

Штаб АТО показав наслідки обстрілів у Фейсбуці.

"3 серпня 2016 року було повідомлено про застосування противником танку. До вашої уваги фотофіксація результатів обстрілу", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі АТО наголошують, що вогонь із забороненого мінськими домовленостями озброєння незаконні збройні формування вели з напрямку Петровського району міста Донецька (Трудовського).

"Під час огляду місця обстрілу представники української сторони СЦКК зафіксували шість місць влучання 125-мм танкових боєприпасів. Внаслідок цього пошкоджень зазнали сільськогосподарські споруди, трактор, та насадження на площі приблизно 20 квадратних метрів. Наприклад, у будівлі частково зруйновано перекриття даху, зовнішні стіни, віконна перемичка, внутрішні перегородки, загинули тварини, які утримувалися у вольєрах. Від численних уламків потужних танкових боєприпасів пробоїн зазнав бетонний паркан, а у трактора вибиті вікна, пошкоджено двигун", - зазначили в штабі АТО.

За інформацією прес-центру, під час обстрілу у службовому приміщенні перебував цивільний персонал підприємства, поранених немає.

Фото: прес-центр АТО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-