Штаб АТО: бойовики гатять з мінометів по мирних жителях

Штаб АТО: бойовики гатять з мінометів по мирних жителях

Укрінформ
З початку доби та впродовж дня у зоні проведення антитерористичної операції зафіксовано 28 обстрілів наших позицій з боку російсько-терористичних військ, у тому числі з важкої артилерії.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Дії ворога втратили вибірковий характер: з 11 години ранку протягом трьох годин окупанти вели мінометний вогонь по мирних жителях. 21 міну 82 мм калібру випущено було по житлових будинках Авдіївки та Опитного", - зазначається у повідомленні.

Також на Донецькому напрямку по Пісках ворог застосував важку артилерію 152 калібру. Епіцентром бойових дій залишаються позиції в районі Авдіївки. Тут загарбники неодноразово обстріляли наші позиції зі 120 та 82 мм мінометів. Великокаліберні кулемети російсько-терористичні війська  використали поблизу Троїцького. З 82 мм мінометів та гранатометів різних систем ворог бив по Кіровому та Луганському.

На Маріупольському напрямку бойовики зі 120 та 82 мм мінометів вели вогонь по укріпленнях в Красногорівці та Талаківці. В районі Мар’їнки ворог застосував танк, гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю.

На Луганщині біля Новозванівки вівся мінометний вогонь, у тому числі з мінометів. Зафіксовано вогонь снайпера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-