На Полтавщині вибухнув снаряд: троє постраждалих

На Полтавщині вибухнув снаряд: троє постраждалих

Фото
Укрінформ
У селі Терни Лубенського району на Полтавщині напередодні, в неділю, троє чоловіків отримали травми різного ступеню тяжкості внаслідок вибуху снаряду, що зберігався в одного з постраждалих.

Про це сьогодні повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції України в Полтавській області.

"Унаслідок вибуху з тілесними ушкодженнями та ампутацією кінцівок до центральної районної лікарні доставлено 43-річного місцевого мешканця. Також з травмами різного ступеня тяжкості доставлено 25-річного та 23-річного місцевих чоловіків.

Працівники поліції разом з прокуратурою встановили, що у домогосподарстві 25-річного мешканця села Терни стався вибух снаряду 30-го калібру", - йдеться у повідомленні.

Обстеживши територію домогосподарства, правоохоронці знайшли й іншу зброю та вибухонебезпечні предмети. "Серед них – 13 набоїв 30-го калібру, гвинтівка, шпага, стрічка від кулемета, муляж гранати, кілька десятків гільз від патронів, наземні сигнальні набої та велика кількість розібраних частин від снарядів різного калібру", - зазначили в поліції.

Повідомляють, що за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ст. 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За цими статтями передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Фото: ГУ Нацполіції в Полтавській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-