У Маріуполі леговик врізався у маршрутку

У Маріуполі леговик врізався у маршрутку

Фото
Укрінформ
У місті Маріуполі Донецької області сталася ДТП з пасажирським автобусом, в результаті чого з травмами голови було госпіталізовано дві людини.

Про це в неділю повідомили у Відділі управління превентивної діяльності поліції Донецької області.

«Близько 17 години на перехресті доріг в селищі Сартана (Кальмиусский район Маріуполя) зіткнулися автомобіль «Деу Ланос» та автобус «Богдан». В результаті аварії постраждали дві людини», - сказано в повідомленні.

У поліції зазначили, що 56-річний водій легкового автомобіля під час виконання маневру обгону скоїв зіткнення з автобусом «Богдан», який рухався в зустрічному напрямку. В автобусі перебували 8 пасажирів, серед яких постраждали двоє - чоловік і жінка, які були госпіталізовані з травмами голови.Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами).

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-