У центрі Харкова на автомобіль впав ліхтарний стовп: водій у лікарні

У центрі Харкова на автомобіль впав ліхтарний стовп: водій у лікарні

Фото
Укрінформ
Ліхтарний стовп впав на автомобіль "жигулі", припаркований біля Харківського національного університету ім.Каразіна на площі Свободи: травмований водій госпіталізований.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу з місця події.

...Машина з розчавленою передньою частиною стоїть неподалік від входу до приймальної комісії університету. За словами очевидців, водія забрала "швидка". Правоохоронці на місці події, уточнюють, що надзвичайна подія сталася близько 16:00.

Як пізніше написав у Facebook директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко, чоловік знаходиться у приймальному відділенні лікарні швидкої допомоги.

"Якщо необхідно буде лікування - місто в цьому допоможе. Водія ще будуть обстежувати, але, схоже, крім невеликої подряпини на голові у нього інших пошкоджень немає", - пише Сидоренко.

За його словами, причина падіння стовпа - вітер і підгнила опора.

"Перший заступник мера Ігор Терехов вже дав доручення перевірити всі опори", - написав Сидоренко.

За інформацією Сидоренко, машина припаркована під знаком "Стоянка заборонена".

У мережі з'явилося відео з місця події, де знайомий потерпілого розповів, що той працює в лабораторії університету ім.Каразіна, його дружина - теж співробітник університету, працює в приймальній комісії: "Він приїхав, щоб забрати дружину з роботи, і ледве встиг вийти з машини, як на неї впав стовп".

Фото: Фейсбук Ю. Сидоренка, МедіаПорт

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-