Поліція обшукала франківський водоканал

Поліція обшукала франківський водоканал

Укрінформ
В Івано-Франківську поліція розпочала обшуки на КП «Водоекотехпром».

Про це повідомив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків у своїй публічній заяві, яку розповсюдила його прес-служба для ЗМІ.

«Зранку на комунальному підприємстві «Водоекотехпром» почалися обшуки. Представники Національної поліції навідалися й додому до директора «Водоекотехпрому» Миколи Саєвича», - сказав Марцінків.

Він зауважив, що свого часу КП «Водоекотехпром» отримав позику від Світового банку в розмірі 10,9 мільйона доларів США для покращення якості питної води та очищення каналізації.

«Пам’ятаю, як Микола Броніславович писав подання на заступника міністра з питань євроінтеграції (він виступав координатором проекту) в Генеральну прокуратуру. Прокуратура мала звернути увагу на дії координатора, який блокував розрахунки за контрактами, а відтак підприємство протермінувало оплату та вчасно не виконало свої зобов'язання. Тоді питання вирішилося завдяки втручанню Світового банку. Чи треба пов’язувати ці дві події, вирішувати кожному особисто», - зазначив мер Івано-Франківська.

Як повідомили кореспонденту Укрінформу в Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області, «обшук на КП «Водоекотехпром» проводять працівники Департаменту захисту економіки Нацполіції в рамках кримінального провадження та за рішенням суду».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-